Program Hari Bertemu Pelanggan Zon Muadzam Shah Featured

Program Hari Bertemu Pelanggan Zon Muadzam Shah
6 Februari 2023 : Sekitar Program Hari Bertemu Pelanggan Zon Muadzam Shah pada 6 & 7 Februari 2023 (Isnin dan Selasa) dari jam 8.00 pagi hingga 4.30 petang yang telah dirasmikan oleh YB. Ir. Razali Kassim (ADUN Muadzam Shah) serta Majlis Penyampaian Sijil Penghargaan kepada dan Cenderamata kepada peniaga.
Turut diadakan Sesi Town Hall 2023 bersama warga Muadzam Shah bersama ketua-ketua jabatan Daerah Rompin yang berlangsung di Dewan Besar Dara Muadzam Shah. Lebih daripada 20 reruai pameran daripada pelbagai agensi telah mengambil bahagian, antaranya Polis DiRaja Malaysia, Jabatan Kerja Raya, Majlis Daerah Rompin (MDR) dan Politeknik Muadzam Shah (PMS).
PMS turut mempamerkan produk hasil inovasi KIK iaitu 'Calculus Board' yang merupakan kit permainan berkonsepkan dam ular hasil usahasama pensyarah JMSK dan guru dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Chanis untuk digunakan oleh murid Sekolah Menengah yang mengambil subjek Matematik Tambahan dan pelajar Politeknik jurusan Matematik yang melibatkan Kalkulus.

Last modified on Tuesday, 07 February 2023 04:14